Medlemserbjudande våren 2020

Fågelföreningen i Norrköping – FiNk – arbetar för fåglar och deras miljö i Östergötland. Vi utgör en drivande kraft i frågor som rör fågelskydd och naturvård samt har ett stort utbud aktiviteter, en tidskrift och utvecklar fågelintresset. Under våren 2020 kör vi en medlemsvärvningskampanj för att få fler att hitta till föreningen. Reglerna för att delta är enkla: (1) betala din medlemsavgift så att du är medlem för 2020 och (2) värva minst en ny fullbetalande medlem och du får ditt medlemskap förlängt till och med 2021!

De som deltar och värvar nya medlemmar har dessutom chans att vinna en inramad tavla av bröderna von Wright! Erbjudandet och värvningsperioden har förlängts och pågår från den 1 januari till den 15 december 2020. Maila uppgifter på vilken/vilka nya medlemmar som värvats till vår kassör (lena.in.nilsson (at) gmail.com).